dimecres, 19 de novembre del 2008

El Cinema Catalunya tanca

Sentim molt fer-vos saber que el Cinema Catalunya tanca les portes el 31 de Desembre per jubilació de l'Eugeni Casals, la persona que el gestiona.

Això vol dir que Ribes de Freser, i la Vall de Ribes, es queda sense sala de cinema. Els que estimem el setè art ens quedem sense un equipament que existeix des dels inicis del cinema a la nostra població, pràcticament des de fa cent anys.

Les Amics del Cinema de la Vall de Ribes ens hem ofert a l'Ajuntament de Ribes de Freser per gestionar la programació de la sala, tanmateix calen recursos públics i privats per seguir-la mantenint oberta.

Des dels Amics del Cinema iniciarem accions per poder aconseguir que el Cinema segueixi en funcionament i animem a totes les persones que vulguin recolzar-nos es posin en contacte amb nosaltres a través de la nostra adreça d'email > amicsdelcine@gmail.com, o a través d'aquest blog.


Us mantindrem informats,

2 comentaris:

ME, meritxell soler ha dit...

Benvolguts amics, amants de les projeccions en pantalla gran. Un bon amic, en Julio de la Fede, m'ha fet arribar notícies del vostre inminent tancament. I m'emprenya, m'indigna, em fa posar trista. Us escric des de Buenos aires, on precisament estic realitzant una pel·lícula que reflexa aquesta realitat, la dels cinemes que tanquen, la dels cinemes que deixen d'existir. És l'aportació que faig, l'ajuda que us brindo des de la llunyania, aportació des de la paraula i de les imatges. No us rendiu, no defalliu. Us admiro per la vostra gesta i el vostre intent de supervivència. Jo que sóc de La Garriga, i on encara tenim la sort de tenir el magnífic Alhambra, sé que és massa greu deixar desaparèixer un cinema! Bona sort, i endavant! tan de bo que quan tingui acabat el documental, el poguem projectar a la Vall de Ribes!
Meritxell. http://www.travellingfilms.com

julio ha dit...

Des de la Federació catalana de cineclubs desitjar que el cinema Catalunya pugui continuar gestionat entre l'ajuntament i la societat civil de Ribes. Podeu contar amb nosaltres pel que faci falta. Julio